De winkelwagen is leeg

Nieuw: Brabantia pannen

Vanaf nu is bij Geerts Warenhuis webshop Brabantia pannen. Deze hoge kwaliteit pannen zijn voor allerlei gerechten te gebruiken. Ook beschikken de pannen over de volgende eigenschappen:

  • 3-lagige antikleeflaag met extreem hoge krasbestendigheid. Hierdoor kan u metalen keukengerei gebruiken zonder de antikleeflaag te beschadigen. Gemakkelijk schoon te maken. 
  • Dikke volle inductiebodem voor een excellente warmtegeleiding. 
  • Transparant glazen deksel.
  • Gezonde keuze! PFOA-vrij: geen vrijgave van giftige dampen, ook niet bij hoge temperaturen.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, gas, keramisch en oven (tot 180°C).

Bekijk de Brabantia pannen

Nieuw servies: Laura Ashley Heritage Collectables

Het Elveden ontwerp was de inspiratie voor de Heritgae Collectables. Het Elveden ontwerp is ontstaan uit een antiek Edwardiaans chintz-textiel uit het Laura Ashley-archief. Dit werd voor het eerst gelanceerd in 1988 en is nog steeds een belangrijk ontwerp voor het merk vandaag. The Heritage Collectables is een prachtige lijn van servies op fijn nieuw porselein. Geschikt om te mixen en matchen!

Bekijk Laura Ashley Heritage Collectables servies

Nieuw: Betalen met jouw digitale VVV cadeaukaart

webshop met vvv cadeaukaart bestedenVanaf vandaag is het mogelijk om jouw bestelling in onze shop te betalen met jouw digitale VVV cadeaukaart, ter herkennen aan het onderstaande logo. Winkel gewoon lekker in onze webshop, kies bij afrekenen de VVV cadeaukaart en de rest wijst zich vanzelf. 

Veel shopplezier gewenst.

 

Stijlvol nieuw servies: Dutch Rose Loft servies

logo Dutch Rose Amsterdam zwart

Vanaf nu is bij Geerts Warenhuis het servies Dutch Rose Loft servies. Dit stijlvolle servies siert uw tafel en kunt u in allerlei situaties combineren met heerlijke gerechten bij de komende donkere wintermaanden. Geniet van borden, kommetjes, koffiemokken, ontbijtbordern, soepborden en andere elementen van het servies in afwisselende prints.

Dutch Rose loft servies bestellen webshop onlineDutch Rose loft servies bestellen webshop onlineDutch Rose loft servies bestellen webshop online

Blog Handige tips voor het organiseren van een High Tea

Met een heerlijk recept voor scones

Samen eten was vroeger al een belangrijk onderdeel van het leven. Je geniet samen van het lekkers en je hebt even de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen. Interesse te tonen in elkaar. 

Een high tea wordt vaak door en voor vrouwen georganiseerd. Maar mannen kunnen er net zo goed van genieten. Een iets stoerdere aankleding is dan soms gewenst, de lekkere hapjes zullen ze zeker waarderen.

Tips voor een high tea

We hebben wat tips verzameld en hieronder voor je uiteen gezet. Veel leesplezier!

Lees meer: Blog Handige tips voor het organiseren van een High Tea

  • 1
  • 2

Welkom in onze winkel in Exloo