De winkelwagen is leeg

Stijlvol nieuw servies: Dutch Rose Loft servies

logo Dutch Rose Amsterdam zwart

Vanaf nu is bij Geerts Warenhuis het servies Dutch Rose Loft servies. Dit stijlvolle servies siert uw tafel en kunt u in allerlei situaties combineren met heerlijke gerechten bij de komende donkere wintermaanden. Geniet van borden, kommetjes, koffiemokken, ontbijtbordern, soepborden en andere elementen van het servies in afwisselende prints.

Dutch Rose loft servies bestellen online webshop

Dutch Rose loft servies bestellen webshop onlineDutch Rose loft servies bestellen webshop onlineDutch Rose loft servies bestellen webshop online

Nieuw: Betalen met jouw digitale VVV cadeaukaart

webshop met vvv cadeaukaart bestedenVanaf vandaag is het mogelijk om jouw bestelling in onze shop te betalen met jouw digitale VVV cadeaukaart, ter herkennen aan het onderstaande logo. Winkel gewoon lekker in onze webshop, kies bij afrekenen de VVV cadeaukaart en de rest wijst zich vanzelf. 

Veel shopplezier gewenst.

 

Blog: Tafeltje dekje, hoe dek je een tafel aantrekkelijk

Het is ochtend, u heeft vandaag een druk programma. Vanavond krijgt u gasten. Niet zomaar gasten, nee...dit keer zijn het belangrijke mensen. Het eten moet daarom goed smaken. Maar evenzo belangrijk, en misschien nog wel belangrijker is de manier waarop u het eten presenteert.

GW blog tafel dekken

Wij verkopen servies, dat wist u vast al. Dat servies moet natuurlijk wel mooi en aantrekkelijk op de tafel staan. Het mag geen allegaartje worden :-). Daarom hebben wij wat tips voor u samengesteld.

Tips voor het opmaken van een aantrekkelijk diner

met verderop een heerlijk stampot recept

Lees meer: Blog: Tafeltje dekje, hoe dek je een tafel aantrekkelijk

Blog Handige tips voor het organiseren van een High Tea

Met een heerlijk recept voor scones

Samen eten was vroeger al een belangrijk onderdeel van het leven. Je geniet samen van het lekkers en je hebt even de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen. Interesse te tonen in elkaar. 

Een high tea wordt vaak door en voor vrouwen georganiseerd. Maar mannen kunnen er net zo goed van genieten. Een iets stoerdere aankleding is dan soms gewenst, de lekkere hapjes zullen ze zeker waarderen.

Tips voor een high tea

We hebben wat tips verzameld en hieronder voor je uiteen gezet. Veel leesplezier!

GW blog high tea

Lees meer: Blog Handige tips voor het organiseren van een High Tea

Blog: Tafelmanieren tijdens het diner

Tips met tafelmanieren voor jou en je kind

met extra een recept voor kinderen

Je bent in het restaurant met je kinderen. En ja hoor, iedereen kan horen hoeveel plezier jullie kinderen hebben en het tafeltje naast jullie krijgt af en toe een patatje toegediend. Je zou het liefste onder de tafel kruipen, maar je lacht vriendelijk terug als mensen naar je lachen met een gezicht van ‘schattig hè die kinderen‘ of ‘tjonge, wie maakt er zoveel lawaai’ of ‘ach ja, wij kennen het’.

Uit onderzoek onder Britse ouders blijkt dat 48% van de 2000 ondervraagde ouders zich het meest ergeren aan:

  • kauwen met open mond
  • niet stil kunnen zitten
  • ellebogen op tafel
  • niet eten met mes en vork
  • voortdurend vragen of ze de tafel mogen verlaten

GW blog tafelmanieren

Hieronder een paar tips over tafelmanieren, voor jezelf en jouw kind. Want jijzelf bent het belangrijkste voorbeeld (zie tip 2).

Lees meer: Blog: Tafelmanieren tijdens het diner

  • 1
  • 2

Welkom in onze winkel in Exloo