De winkelwagen is leeg

Nieuw! Laura Ashley servies

Sinds april kunt u bij ons terecht voor het Laura Ashley servies! Een prachtig servies met de hoofdkleuren, blauw en wit, passend bij elk interieur en van hoge kwaliteit.
De naam Laura Ashley zal u bekend kunnen voorkomen in interieur- en modeontwerpen. Laura Ashley is bekend om haar frisse, kleurrijke en vooral bloemrijke designs. Ze startte in begin jaren ‘50 als interieur- en modeontwerpster maar is tegenwoordig wereldwijd bekend. Voor prachtige en hoge kwaliteitsproducten voor in en om uw huis zit u met Laura Ashley altijd goed.

Laura Ashley servies voor uw eetkamer

laura ashley servies 2

Naast uw interieur kunt u nu ook uw tafel dekken met dit prachtige Laura Ashley servies. Het servies heeft verschillende motieven maar door het gebruik van de twee hoofdkleuren, blauw en wit, is het servies makkelijk te combineren. U kunt bij het dekken van uw tafel niet de fout in gaan, uw tafel zal er met dit servies altijd uitzien als één geheel. De verschillende motieven zorgen voor eindeloze variatie op uw eettafel. De stoere bijpassende textiel-set van Laura Ashley hebben een jeans-look, met de placemat en broodmand maakt u uw tafel net even iets stoerder.

Koop hier uw Laura Ashley Servies.

Welkom in onze winkel in Exloo